Caleido Fiber Coffee 200 g

A mild stimulant!

100% arabica instant coffee crowned with the vigor of green coffee and the protection of essential fibers

Availability: In stock

Regular Price: €8.14

Special Price €6.92

 • Stock Info: Sufficient Stock

Be the first to review this product

 • # Product Description

 • # Ingredients Information

 • # Additional Information

 • # Related Products

Product Description

A mild stimulant!

100% arabica instant coffee crowned with the vigor of green coffee and the protection of essential fibers

Possible properties of raw material(s)

 • Magas rost tartalmú
 • A koffein felfrissít és energiát ad a mozgáshoz, a napi teendőkhöz
 • Az élelmi rostok segítik az emésztést, szervezete gyorsabban feldolgozza a bevitt kalória mennyiséget
 • A zöld kávéból kinyert klorogénsav felgyorsítja az anyagcseréjét, csökkenti a raktározást, és ezzel gátolja a zsírréteg kialakulását
 • A rostok lassítják a szőlőcukor felszívódását, ezért a vércukorszintje kevésbé ingadozik, ami hasznos, ha Ön fogyókúrázik vagy cukorbeteg
 • A rostok csökkentik a koleszterinszintet, így Ön kivédheti a szívbetegségeket

Claims not scientifically substantiated by the European Food Safety Authority (EFSA) and the European Commission (EC)

Information

A Fibersol 2 – minimum 90% szárazanyag-tartalmú vízoldékony élelmi rost. Íztelen, tört fehér por amelyet a hő nem befolyásol (így felhasználható főzéshez, sütéshez is) és az egyik leggazdaságosabb rostforrás. A fokozott rostbevitel önmagában is bizonyított egészségügyi előnyöket jelent, emellett pozitívan befolyásolja a vér glükóz szintjét, segít fenntartani az egészséges bélműködést, hatékonyan csökkentve a különböző betegségek kialakulásának esélyét. Elsősorban cukorbetegek, fogyási problémákkal és emésztési zavarokkal küzdők számára kínál kíméletes megoldást, a tápcsatornára, a vércukorszintre és a koleszterinszintre gyakorolt egészségügyi tulajdonságait pedig tanulmányokkal igazolták. Prebiotikus hatású, azaz az emésztőrendszer felső szakaszán működő enzimek nem hatnak rá, viszont a gyomor nedvtartalmától megduzzadva teltségérzetet okoz, így csökkenti az étvágyat. Így összetevői változatlan formában jutnak el a vastagbélig amelyre tisztító hatású, eltávolíthatja a méreganyagokat, lassítja a szénhidrátok felszívódását a bélből, ezáltal mérsékli a vércukorszint emelkedését és csökkentheti a koleszterinszintet, biztosítja a napi székletürítést és megfelelő mennyiségű folyadékbevitellel (1,5 - 2,5l/nap) együtt megakadályozhatja a székrekedést.

A zöld kávébab a nevét természetesen a színéről kapta, a formája pedig hasonlít kevésbé egészséges barna megfelelőjéhez. Az ízletes kávé élvezete mellett zsírégető és antioxidáns hatása van, csökkenti az éhségérzetet és energikus lesz tőle egész nap, anélkül, hogy megdobogtatná a szívét. A zöldkávé a koffeintartalmának köszönhetően felfrissít, élénkít, aktivizál, pedig a benne található koffein nem ugyanaz, mint ami a feketekávéban található. A feketekávé más összetételű koffeintartalma csak rövidtávra és hirtelen aktivizálja a szervezetet, a zöld kávéban található koffein azonban lassabban és hosszabb időre éri el ugyanezt a hatást.

One dose = to taste

to taste

Storage: At room temperature, protected from light and moisture

 • Caffeine
  High caffeine content.

Dietary supplements do not replace a balanced diet and a healthy lifestyle. Dietary supplements are not medications. They do not have therapeutic effects and are not suitable for the treatment or prevention of illness. If you are pregnant, ill or take medication, consult with your doctor before using any dietary supplements. If your doctor is not open to the use of dietary supplements, consult with a naturopath specialist. Do not exceed the recommended daily intake!

Dietary supplements are food, thus their labelling (label inscriptions, any symbols, figures, etc. on their labels and packaging) and advertisement must comply with the general regulations applicable to food. Accordingly, the product labelling, design and advertisement may not claim or suggest that dietary supplements are suitable for the prevention or treatment of illness, or that they have such properties. The product specifications provide general information about the product components. This information is typically based on scientific publications and is not a description of the specific properties of the given product. Please bear this in mind when reading product specifications, promotional materials, advertisements, and other information material.

Ingredients Information

Ingredients

Fibersol-2 (resistant maltodextrin), a natural, water-soluble fiber; natural, 100% arabica instant coffee; green coffee extract with 50% chlorogenic acid

Ingredients Notice

 • Natural materials
 • GMO free
 • No added sugars (may contain naturally occurring sugars)
 • Fat-free
 • Free from saturated fat
 • Low in sugar
 • Rich in dietary fiber

Nutritional Information

 Per Unit (100 g)NRV1 % / 100 gPer Serving (to taste)NRV1 % / to taste
Energy893 kJ/213 kcal N/A 
Fat0,07 g
- of which saturated fatty acid0,05 g
Carbohydrate76 g
- of which sugar3,84 g
Fibre65,28 g
Protein5,1 g
Salt0,19 g

1 NRV (Nutrient Reference Values): Percentage of Daily Reference Intakes for Adults (8400 kJ/2000 kcal)

We periodically review our nutrition information to account for seasonal variability, growing condition and other factors that cause nutrition result to vary.

Additional Information
General
Stock Info Sufficient stock
Order Unit 1.00
Place of Origin European Union
Regular Unit Price 14950 HUF/kilogram
Dimensions: x × y × z (wide × high × deep) 160 × 240 × 40 mm
Packaging sachet
Barcode 5999886305055
Brand Caleido
Content ~ 200 gram ~ unspecified dose × to taste
Packaging Unit 200 grams
SKU 0505
Related Products
Frequently bought together

Customers who bought this product also commonly purchased the following combination of items.

Customers Who Bought This Item Also Bought